Νέες Στρατηγικές Μάρκετινγκ

Αναπτύσσουμε αποτελεσματικές στρατηγικές internet marketing με σχεδιασμό νέων στόχων και εφαρμογή νέων στρατηγικών επικοινωνίας

Istology | Internet Marketing

Internet Marketing

Internet Marketing

 

Έντυπο Internet Marketing

 

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη αναπτύσσουμε αποτελεσματικές στρατηγικές internet marketing με σχεδιασμό νέων στόχων και εφαρμογή νέων στρατηγικών επικοινωνίας

Το internet marketing ορίζεται στην παγκόσμια βιβλιογραφία ως η διαδικασία εφαρμογής του internet και των σχετικών ψηφιακών τεχνολογιών για να επιτευχθούν οι στόχοι του (Chaffey, 2000).

Στην εποχή μας το internet και τα υπόλοιπα ψηφιακά μέσα έχουν μεταμορφώσει το marketing. Στους καταναλωτές δίνονται πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες επιλογής προϊόντων, υπηρεσιών και τιμών από διαφορετικούς προμηθευτές αυξάνοντας την προθυμία τους να επιλέξουν και να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες.

Στις επιχειρήσεις δίνεται η ευκαιρία να επεκταθούν σε νέες αγορές, να προσφέρουν νέες υπηρεσίες, να εφαρμόσουν νέες τεχνικές online επικοινωνίας και να ανταγωνιστούν σε μία πιο ισότιμη βάση με μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Για τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέχεται η ευκαιρία να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να χρησιμοποιήσουν το internet για να αποδείξουν την ανταγωνιστικότητα της εταιρίας.

«Το βασικό ερώτημα δεν είναι το εάν οι επιχειρήσεις θα αναπτύξουν την τεχνολογία του internet, αλλά το πώς θα την αναπτύξουν»

Porter, M. (2001)

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην κατασκευή e shop, σε Drupal CMS, καθώς και στην ανάπτυξη στρατηγικών internet marketing.

Internet Marketing

Google Analytics

Μάθετε τα πάντα
για τους επισκέπτες σας

Email Marketing

Cross Selling
Inform Customers

Newsletters

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Βρείτε μας

  • Βηλαρά 7, Θεσσαλονίκη, 54627
  • Τηλ.: +30 2310 59 50 40
  • Fax: +30 2310 59 50 40
  • Κιν: +30 6973 249 459
  • Email: info@istology.gr
  • URL: www.istology.gr